Πάνε EURO Ουκρανία και Ελλάδα!

Σημαντικό ποδοσφαιρικό βράδυ με αναμετρήσεις σε επίπεδο Εθνικών για τελικούς προκρίσεων στο EURO. Παίζουμε πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις από τη Novibet.

19:00 | ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Ιστορικές στιγμές ζουν οι Γεωργιανοί, οι οποίοι για πρώτη φορά βρίσκονται τόσο κοντά σε μια μεγάλη διοργάνωση και διαθέτουν πιθανότατα την κορυφαία φουρνιά της ιστορίας τους, ενώ εδώ θα έχουν ξανά στη διάθεσή τους και τον Κβαρατσκέλια. Από την άλλη όσο θέληση και αν έχουν, η Ελλάδα έχει και αυτή μεγάλη δίψα για πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση μετά από χρόνια και όπως και να το κάνουμε είναι πιο ποιοτική. Αν στην ενδεκάδα των Γεωργιανών υπάρχουν 4-5 παίκτες που παίζουν σε τοπ επίπεδο, στην Ελλάδα είναι όλοι όσο βρίσκονται στην αποστολή. Περιμένουμε στο τέλος να επικρατήσει η πιο ποιοτική ομάδα.

Σημείο: Πρόκριση Ελλάδας στο 1.66 στη Novibet


21:45 | ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Σε σύγκριση με την Ισλανδία (όπως και κόντρα στη Βοσνία) η Ουκρανία είναι καλύτερη ομάδα, δεν παύει ωστόσο να είναι ξενιτεμένη λόγω πολέμου και αυτό είναι ένα γεγονός που επηρεάζει -μένει να φανεί σε ποιο βαθμό. Η Ισλανδία είναι επικίνδυνη ομάδα, όχι όμως στο σημείο που βρισκόταν πριν μερικά χρόνια. Οι Ουκρανοί παίζουν με το “μαχαίρι” στο στόμα και λόγο της ανάγκης για Εθνική διάκριση με όλα αυτά που περνούν, κάτι που φάνηκε και στη ψυχομένη ανατροπή επί της Βοσνίας. Θεωρούμε πως όση θέληση και αν έχει το αουτσάιντερ, σε τέτοιες αναμετρήσεις που διακυβεύεται μια ολόκληρη πρόκριση σε EURO, η πιο ποιοτική ομάδα θα βρει τον τρόπο να επικρατήσει. Σε αντίθεση με την Ελλάδα, την Ουκρανία θα θελήσουμε να την ποντάρουμε στο 90λεπτο.

Σημείο: 1 στο 1.52 στη Novibet

footballholicscy team

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Παίζουμε πάντα υπεύθυνα, το στοίχημα είναι παιχνίδι.

FOLLOW US ON INSTAGRAM: https://www.instagram.com/footballholicscy/

LIKE OUR FACEBOOK PAGE: Footballholicscy

SUBSCRIBE ON OUR YOUTUBE CHANNEL: https://www.youtube.com/@footballholicscy?sub_confirmation=1

FOLLOW US ON TIK TOK: https://www.tiktok.com/@footballholicscy?_t=8k84BEyaa81&_r=1

*Όσοι ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο site ή στο podcast μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στον λογαριασμό μας με προσωπικό μήνυμα στα social media page μας ή μέσω email στο footballholicscy@gmail.com

Comments are closed.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑