Κινούνται για Κιέζα Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το συμβόλαιο του Φεντερίκο Κιέζα με τη Γιουβέντους λήγει τον Ιούνιο του 2025 και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει με μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι μοιάζει πιθανό, από τη στιγμή που οι επαφές με την ομάδα του Τορίνο για ανανέωση της συνεργασίας τους δεν έχουν καρποφορήσει.

Η “Γιούβε”, του προσφέρει αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του κατά 30%, φθάνοντας τα έξι εκατ. ευρώ ετησίως και του έχει δώσει τελεσίγραφο να απαντήσει έως το τέλος Απριλίου αλλιώς το καλοκαίρι θα παραχωρηθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν προσεγγίσει ήδη την εταιρία που τον εκπροσωπεί, την “Lian Sports Group”, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Διαρρέεται πως ο Κιέζα καλοβλέπει το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, πρώτον διότι τον εξιτάρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και δεύτερο διότι βλέπει τη Γιουβέντους να μην είναι ανταγωνιστική ως προς τη διεκδίκηση τίτλων και ευρωπαϊκών διακρίσεων.

Είναι σίγουρα μια περίπτωση που θα απασχολήσει αρκετά το καλοκαίρι…

footballholicscy team

FOLLOW US ON INSTAGRAM: https://www.instagram.com/footballholicscy/

LIKE OUR FACEBOOK PAGE: Footballholicscy

SUBSCRIBE ON OUR YOUTUBE CHANNEL: https://www.youtube.com/@footballholicscy?sub_confirmation=1

FOLLOW US ON TIK TOK: https://www.tiktok.com/@footballholicscy?_t=8k84BEyaa81&_r=1

*Όσοι ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο site ή στο podcast μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στον λογαριασμό μας με προσωπικό μήνυμα στα social media page μας ή μέσω email στο footballholicscy@gmail.com

Comments are closed.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑