O… τελικός πρωταθλήματος με ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα!

Ο «μαραθώνιος» του πρωταθλήματος έφτασε στην πλέον δραματική στιγμή του, με την 10η και τελευταία αγωνιστική που περιλαμβάνει τον «τελικό» που θα κρίνει τον φετινό τίτλο!

*  Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε του πρωταθλήματος με τον τίτλο να κρίνεται σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στους δύο διεκδικητές. Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας στο ΓΣΠ (19:00) σε μια αναμέτρηση χωρίς αύριο, καθώς οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές τους.

Οι δύο διεκδικητές είναι ισόβαθμοι με 72 βαθμούς και όλα θα κριθούν στον «τελικό». Ο ΑΠΟΕΛ που έχασε τη διαφορά που είχε χτίσει μετά την ήττα από την Ομόνοια (1-0) έχει το πλεονέκτημα καθώς και με ισοπαλία κατακτά τον τίτλο, καθώς στα τρία ματς που έχουν προηγηθεί φέτος έχει δύο νίκες (0-3, 1-2) και μία ισοπαλία (2-2).

Αντίθετα η ΑΕΚ που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της ομάδας του Σα Πίντο καθώς έμεινε στο 1-1 με την Ανόρθωση, θέλει μόνο νίκη για να προσπεράσει στην τελευταία στροφή και να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας 1:2.20 X:3.25 2:3.25

Στην Πάφο η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Ομόνοια (19:00) στο πέσιμο της αυλαίας σε μια… πρόβα τελικού κυπέλλου για τους δύο αντιπάλους, καθώς θα αναμετρηθούν με φόντο τον δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Οι γηπεδούχοι του Χουάν Κάρλος Καρσέδο (61 βαθμοί) θέλουν το «τρίποντο» για θετικό φινάλε στο πρωτάθλημα, ενώ αντίστοιχος είναι ο στόχος της Ομόνοιας του Γιάννη Αναστασίου (68 βαθμοί), με τους δύο προπονητές να θέλουν παράλληλα να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους ενόψει της μονομαχίας τους στον τελικό κυπέλλου.

Πάφος – Ομόνοια 1:1.78 X:3.65 2:4.65

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση περιμένει τον Άρη Λεμεσού (19:00) σε μία αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ανόρθωση του Γιάννη Οκκά είναι στην 6η θέση με 53 βαθμούς και ψάχνει θετικό φινάλε έχοντας αναγκάσει σε ισοπαλία την ΑΕΚ Λάρνακας με ισοφάριση στις καθυστερήσεις (1-1), ενώ ο Άρης του Αλεξέι Σπιλέφσκι έμεινε στο 1-1 με την Πάφο που του επέτρεψε ωστόσο να μείνει στην 4η θέση με 61 βαθμούς, στην οποία θα τερματίσει σε περίπτωση «τριπόντου».

Ανόρθωση – Άρης Λεμεσού 1:5.30 X:3.50 2:1.65

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Πρωτάθλημα Κύπρου

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROIEGGRAFISXWRISKATATHESI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Comments are closed.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑