Συνταγή (λατινoαμερικάνικη) που πληρώνει, δεν αλλάζει!

Με φόρα από το χθεσινό ταμείο στο Σουνταμερικάνα, συνεχίζουμε και σήμερα να ασχολούμαστε με τις αναμετρήσεις των Νοτειοαμερικανικών διοργανώσεων προτείνοντας δυάδα, παίζοντας πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις από τη Novibet.

01:00 | ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ

Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Σαν Λορέντζο, με 1-0, την προηγούμενη αγωνιστική, την ξαναέβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης, με τη σημερινή αναμέτρηση να γίνεται κομβική για τη συνέχεια του ομίλου. Να καταφέρει να κάνει ξανά έκπληξη κόντρα στην Παλμέιρας; ΧΛΩΜΟ! Η ομάδα από το Μοντεβιδέο δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, αφού εντός συνόρων μετρά τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη. Στον πρώτο γύρο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Παλμέιρας, με την ήττα με 3-1 να έρχεται φυσιολογικά. Φαβορί πλέον για την πρόκριση, αλλά και για την πρώτη θέση η Παλμέιρας, μετά τη νίκη επί της Ιντ. Ντε Βάγε, με 2-3, προσπερνώντας το εμπόδιο του μεγάλου υψομέτρου. Οι Βραζιλιάνοι παραμένουν αήττητοι από τα μέσα Απριλίου, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την Κυριακή πέρασε από την έδρα της Κουιάμπα με 0-2, χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ταχύτητα. Αρκετά μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων, με την Παλμέιρας να αναζητά τη νίκη, προκειμένου να καθαρίσει την πρόκριση. Η επιθετική της δεινότητα, σε συνδυασμό με τα κενά στην άμυνα της Λίβερπουλ μας δίνουν τη λύση.

Σημείο: X2 & over 1.5 στο 1.56 στη Novibet

01:00 | ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΝΤΕΛΦΙΝ

Η Μπελγράνο νίκησε 2-0 την Ρεάλ Τομαγιάπο εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική και οδηγεί την κούρσα στον όμιλο. Η Ντελφίν είναι σε πολύ κακό μομέντουμ, ήττα 2-1 εντός από Ιντερνασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων, ήττα 1-0 από την Ελ Νασιονάλ στο καπάκι και 3-1 εντός από Μπαρσελόνα το Σάββατο για το πρωτάθλημα, επτά επίσημα δίχως τρίποντο. Η Μπελγράνο δείχνει λίγο καλύτερο πρόσωπο στον όμιλο, αλλά έχει απουσίες. Η Ντελφίν είναι στα μαύρα της τα χάλια εδώ και πολύ καιρό. Όλα δείχνουν έδρα, χωρίς να ξεφεύγει το σκορ.

Σημείο: 1 & under 5.5 στο 1.91 στη Novibet

If you want, SUPPORT US WITH A DONATION HERE 👉 https://buymeacoffee.com/footballhop

footballholicscy team

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Παίζουμε πάντα υπεύθυνα, το στοίχημα είναι παιχνίδι.

Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση* από τη NOVIBET!

Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση & 100% Bonus πρώτης κατάθεσης έως 100€*

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

FOLLOW US ON INSTAGRAM: https://www.instagram.com/footballholicscy/

LIKE OUR FACEBOOK PAGE: Footballholicscy

SUBSCRIBE ON OUR YOUTUBE CHANNEL: https://www.youtube.com/@footballholicscy?sub_confirmation=1

FOLLOW US ON TIK TOK: https://www.tiktok.com/@footballholicscy?_t=8k84BEyaa81&_r=1

*Όσοι ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο site ή στο podcast μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στον λογαριασμό μας με προσωπικό μήνυμα στα social media page μας ή μέσω email στο footballholicscy@gmail.com

Comments are closed.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑