Σπουδαία “αστεράτη” βραδιά με προβάδισμα στις έδρες

Ξεκινάει απόψε η προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο σπουδαίους αγώνες σε Λονδίνο και Μαδρίτη. Προτείνουμε καλοπληρωμένη δυάδα, παίζοντας πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις από τη Novibet.

22:00 | ΡΕΑΛ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ

Να κινηθούνε και τα δύο παιχνίδια της βραδιάς σε χαμηλό τέμπο σε τέτοιο επίπεδο; Λίγο δύσκολο, αν αναλογιστούμε ότι το άλλο ματς το βλέπουμε ως τέτοιο. Στο παιχνίδι του “Μπερναμπέου” αγωνίζονται δύο ομάδες με περισσότερες επιθετικές αρετές που είναι πολύ πιθανόν να βρουν αμφότερες δίκτυα. Θα παίξει ρόλο και το ένστικτο εκδίκησης της Ρεάλ από τον περσινό εύκολο αποκλεισμό και πιστεύουμε πως τουλάχιστον δεν θα ηττηθεί στην έδρα της. Ας μην ξεχνάμε πως πλέον με την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ, ένα γκολ από τη φιλοξενούμενη δεν είναι και η καταστροφή του κόσμου.

Σημείο: 1X & GG στο 2.40 στη Novibet

Fun bet: Correct score 2-1 στο 10.25 στη Novibet


22:00 | AΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Ναι, η Μπάγερν έχει βαριά φανέλα. Ναι, η Μπάγερν έχει περισσότερη εμπειρία σε αυτή τη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια από την Άρσεναλ. Δεν πρέπει όμως να αγνοούμε την πραγματικότητα και να υποτιμούμε τους “κανονιέριδες”. Η Μπάγερν αυτή τη στιγμή είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της προημιτελικής φάσης, έχασε μέχρι και από την Χεϊντενχέιμ σε ένα ματς που κέρδιζε 0-2 και απέχει από την κορυφή της Μπουντεσλίγκα 16 ολόκληρους βαθμούς. Βγάζει εικόνα ομάδας που περιμένει απλά να έρθει η νέα σεζόν και να βρει νέο προπονητή. Σίγουρα η μόνη διέξοδος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν σημαίνει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Η Άρσεναλ αυτή τη στιγμή βγάζει υγεία εντός και εκτός γηπέδου, παίζει “συγυρισμένη” μπάλα, δέχεται γκολ με αίτηση τον τελευταίο καιρό και απόψε θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης σε μία διοργάνωση που “διψά” εδώ και χρόνια για διάκριση. Όλα δείχνουν έδρα.

Σημείο: 1 στο 1.75 στη Novibet

Fun bet: Correct score 2-0 στο 9.10 στη Novibet

footballholicscy team

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Παίζουμε πάντα υπεύθυνα, το στοίχημα είναι παιχνίδι.

FOLLOW US ON INSTAGRAM: https://www.instagram.com/footballholicscy/

LIKE OUR FACEBOOK PAGE: Footballholicscy

SUBSCRIBE ON OUR YOUTUBE CHANNEL: https://www.youtube.com/@footballholicscy?sub_confirmation=1

FOLLOW US ON TIK TOK: https://www.tiktok.com/@footballholicscy?_t=8k84BEyaa81&_r=1

*Όσοι ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο site ή στο podcast μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στον λογαριασμό μας με προσωπικό μήνυμα στα social media page μας ή μέσω email στο footballholicscy@gmail.com

Comments are closed.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑