Η αλλαγμένη στο Μετροπολιτάνο “Ατλέτι” και ο Εμπαπέ

Δεύτερη μέρα προημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ, με τη χθεσινή να μας χαρίζει ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, χωρίς όμως να πέφτουμε μέσα στις προβλέψεις μας. Πάμε να απαντήσουμε σήμερα με δυάδα, παίζοντας πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις από τη Novibet.

22:00 | ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Πιο ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο, που βγάζει πάντα ένα ένστικτο επιβίωσης στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτήν απόψε να κερδίσει στην έδρα της μία Ντόρντμουντ που δεν πατάει καλά και να αποτινάξει το κακό κλίμα από την μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα. Οι “Βεστφαλοί” παίζουν με άγνοια κινδύνου σε όλη τη διοργάνωση φέτος και μέχρι στιγμής τους βγαίνει. Εικάζουμε ότι θα δυσκολευτούν απόψε κόντρα σε μια ομάδα μα ΟΚ αμυντική λειτουργία.

Σημείο: 1 στο 1.86 στη Novibet


22:00 | ΠΑΡΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεν μπορούμε να το πιάσουμε από πουθενά αυτό το ματς. Ένα παιχνίδι που μας δυσκολεύει στο διάβασμά του. Το μόνο ξεκάθαρο στα μάτια μας είναι ο Εμπαπέ που κάνει φέτος αδιανόητο Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένουμε να δούμε απόψε μία μεγαλειώδη εμφάνιση από τον Γάλλο σούπερσταρ.

Σημείο: Εμπαπέ over 1.5 προσπάθειες στην εστία στο 1.78 στη Novibet

footballholicscy team

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Παίζουμε πάντα υπεύθυνα, το στοίχημα είναι παιχνίδι.

FOLLOW US ON INSTAGRAM: https://www.instagram.com/footballholicscy/

LIKE OUR FACEBOOK PAGE: Footballholicscy

SUBSCRIBE ON OUR YOUTUBE CHANNEL: https://www.youtube.com/@footballholicscy?sub_confirmation=1

FOLLOW US ON TIK TOK: https://www.tiktok.com/@footballholicscy?_t=8k84BEyaa81&_r=1

*Όσοι ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο site ή στο podcast μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στον λογαριασμό μας με προσωπικό μήνυμα στα social media page μας ή μέσω email στο footballholicscy@gmail.com

Comments are closed.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑