Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας (16/01)

Το footballholicscy σας ενημερώνει για τις κυριότερες ποδοσφαιρικές ειδήσεις της σημερινής ημέρας.

Σε ένα σπουδαίο ταλέντο επενδύει η Μάντσεστερ Σίτι. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Αγγλίας ήρθαν σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για την αγορά του Γιόβαν Μιγιάτοβιτς έναντι 10 εκατ. ευρώ.


Ο Ολυμπιακός, μετά τις προσθήκες του Φραν Ναβάρο και του Ζέλσον Μαρτίνς, αναμένεται εντός των επόμενων 24ώρων να προχωρήσει σε μια ακόμη μεταγραφή με την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο να είναι προ των πυλών. Ο 24χρονος στόπερ (1.96μ) της Πόρτο ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα με σκοπό να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στους ερυθρόλευκους.


Θρήνος στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Η Χέρτα Βερολίνου ανακοίνωσε πως ο πρόεδρος της, Κάι Μπέρνσταϊν, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στην ηλικία των 43 ετών. Αιωνία του η μνήμη.


Τέλος από τον πάγκο της Ρόμα ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος! Ο Μουρίνιο ανέλαβε τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2021 και στο τέλος της πρώτης σεζόν του στον πάγκο της ομάδας, την οδήγησε στην κατάκτηση του Europa Conference League. «Σε ευχαριστούμε για όλα Ζοσέ» γράφει ο σύλλογος στο tweet με το οποίο ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας των δύο πλευρών. Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του, έχει βρεθεί ήδη και είναι ο θρύλος της ομάδας, Ντανιέλε Ντε Ρόσι!


Παραμένει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αργεντινής ο Λιονέλ Σκαλόνι, τουλάχιστον μέχρι το Κόπα Αμέρικα του προσεχούς καλοκαιριού. Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και μέχρι το Μουντιάλ του 2026.


Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ, ολοκλήρωσε τις επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ανχελ Κορέα. Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας του Κόλπου, Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Τα σχετικά ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν πως η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία αγωνίζονται οι Μπενζεμά, Ν’ Γκολό Καντέ και Φαμπίνιο, προσέφερε 40 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος δεν είναι φέτος στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε για τη βασική ενδεκάδα της Ατλέτικο και έχει ήδη συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Sponsored by M.A. Michael Construction & Developments LTD

footballholicscy team

FOLLOW US ON INSTAGRAM: https://www.instagram.com/footballholicscy/

LIKE OUR FACEBOOK PAGE: Footballholicscy

SUBSCRIBE ON OUR YOUTUBE CHANNEL: https://www.youtube.com/@footballholicscy?sub_confirmation=1

*Όσοι ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο site ή στο podcast μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στον λογαριασμό μας με προσωπικό μήνυμα στα social media page μας ή μέσω email στο footballholicscy@gmail.com

Comments are closed.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑