Προτίμηση στις επίδοξες πρωταθλήτριες

Κομβικά ματς για τις επίδοξες πρωταθλήτριες σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ απόψε. Πάμε με δυάδα με τις καλύτερες αποδόσεις από τη Novibet.

22:00 | ΛΕΣΤΕΡ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Οι ελπίδες της Σαουθάμπτον για απευθείας άνοδο σχεδόν εξανεμίστηκαν μετά από την ήττα στο Κάρντιφ και πλέον η συμμετοχή της στα πλέι-οφ μοιάζει αναπόφευκτη. Η Λέστερ από την άλλη στάθηκε τυχερή κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, πήρε όμως τη νίκη και με ένα ακόμη τρίποντο απόψε θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της ανόδου, αλλά και του τίτλου. Αναμφίβολα έχει το υλικό να εκμεταλλευτεί την κόπωση και την απογοήτευση των φιλοξενούμενων.

Σημείο: 1 στο 2.09 στη Novibet


22:00 | ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Παιχνίδι που πάντα κουβαλάει την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι και απ’ αυτή την έννοια ίσως να μην είναι και τόσο απλό. Για την Άρσεναλ ήταν σημαντικό το πώς θα αντιδράσει στον αποκλεισμό από την Μπάγερν και πηγαίνοντας σε μια ύπουλη έδρα όπως αυτή της Γουλβς. Το έκανε σωστά και  επαγγελματικά, ενώ από την άλλη η Τσέλσι κουβαλάει εκτός από την κυπελλική απογοήτευση και τις διαχρονικές αγωνιστικές παθογένειες. Ομάδα ικανή να είναι ανώτερη από τον αντίπαλο και να δεχτεί γκολ με τους πιο απίθανους τρόπους. Βάζοντας στη ζυγαριά απόψε την πολύ πιθανή απουσία του Πάλμερ και το γεγονός πως η Άρσεναλ είναι καλύτερη ομάδα πάμε προς τα αριστερά χωρίς να περιμένουμε πακτωλό από γκολ αφού λογικά θα επικρατήσει ο ρυθμός των “κανονιέριδων”.

Σημείο: 1&under 5.5 στο 1.67 στη Novibet

footballholicscy team

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Παίζουμε πάντα υπεύθυνα, το στοίχημα είναι παιχνίδι.

FOLLOW US ON INSTAGRAM: https://www.instagram.com/footballholicscy/

LIKE OUR FACEBOOK PAGE: Footballholicscy

SUBSCRIBE ON OUR YOUTUBE CHANNEL: https://www.youtube.com/@footballholicscy?sub_confirmation=1

FOLLOW US ON TIK TOK: https://www.tiktok.com/@footballholicscy?_t=8k84BEyaa81&_r=1

*Όσοι ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο site ή στο podcast μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στον λογαριασμό μας με προσωπικό μήνυμα στα social media page μας ή μέσω email στο footballholicscy@gmail.com

Comments are closed.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑