Γκολ στο Μπράιτον, βγάζει το “διπλό” η Ατλέτικο

Καλή εβδομάδα με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια για ημέρα Δευτέρα. Στο μπλοκάκι μας δύο επιλογές από τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα, Premier League και La Liga.

21:45 | ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΓΟΥΛΒΣ

Ματς που με τη συνολικότερη προσέγγιση των δύο ομάδων δείχνει να έχει γκολ. Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπράιτον έχουν πάει G/G, ενώ με μεγάλη ευκολία σκοράρει και δέχεται γκολ και η Γουλβς. Λόγω απουσιών της Γουλβς πάμε πιο συντηρητικά μπας και πάει σε μονόλο της Μπράιτον.

Σημείο: over 2.5 στο 1.60 στη Novibet


🔴 Κάντε SUBSCRIBE στο κανάλι μας στο YouTube 👉 https://www.youtube.com/@footballholicscy?sub_confirmation=1


22:00 | ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η Ατλέτικο είχε ματς 120 λεπτών με τη Ρεάλ την Πέμπτη και σε τρεις μέρες από σήμερα δίνει μονό προημιτελικό στο Κύπελλο απέναντι στη Σεβίλλη, όμως στο πρωτάθλημα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τη Χιρόνα. Συνήθως βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτά τα ματς. Παίζει απέναντι σε μια Γρανάδα που κάνει μεταγραφές και ουσιαστικά στήνει μια νέα ομάδα μεσούσης της περιόδου.

Σημείο: 2 στο 1.66 στη Novibet

footballholicscy team

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Παίζουμε πάντα υπεύθυνα, το στοίχημα είναι παιχνίδι.

FOLLOW US ON INSTAGRAM: https://www.instagram.com/footballholicscy/

LIKE OUR FACEBOOK PAGE: Footballholicscy

SUBSCRIBE ON OUR YOUTUBE CHANNEL: https://www.youtube.com/@footballholicscy?sub_confirmation=1

*Όσοι ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο site ή στο podcast μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στον λογαριασμό μας με προσωπικό μήνυμα στα social media page μας ή μέσω email στο footballholicscy@gmail.com

Comments are closed.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑