Λίγο ρίσκο δεν έβλαψε ποτέ!

Βραδιά Τρίτης με στοιχηματικό ενδιαφέρον μόνο από Αγγλία και σημαντικές αναμετρήσεις σε League Two και EFL Cup.

21:45 | ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Η Μπράντφορντ στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές και αναμένεται να μπει επιθετικά για να αξιοποιήσει τη δυναμική της έδρας…δεν είμαστε όμως τόσο σίγουροι ότι θα τα καταφέρει. Βγάζει άγχος και μεγάλη απογοήτευση σε σχέση με την έκβαση της φετινής χρονιάς. Κάκιστη σεζόν και για τη Σάλφορντ που τουλάχιστον θέλει να ξεμπερδεύει γρήγορα με την παραμονή. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έφερε ένα προπονητή όπως ο Ρόμπινσον στον πάγκο της, που έχει φάει τέτοιες κατηγορίες με το κουταλάκι. Τα αποτελέσματα φάνηκαν άμεσα με το 0-1 μέσα στην Κρόουλι και ακριβώς το ίδιο ματς αναμένουμε και απόψε. Το ρόστερ της Σάλφορντ έχει πολύ υψηλές δυνατότητες που μέχρι στιγμής δεν έβγαιναν στο χορτάρι λόγω των άπειρων προπονητών που επιλέγονταν για την άκρη του πάγκου.

Σημείο: X2 στο 2.15 στη Novibet


🔴 Κάντε SUBSCRIBE στο κανάλι μας στο YouTube 👉 https://www.youtube.com/@footballholicscy?sub_confirmation=1


22:00 | ΤΣΕΛΣΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Αν μη τι άλλο εκπληξούλα το 1-0 του πρώτου ματς, με την Τσέλσι να καλείται να κάνει την ανατροπή για να βρεθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ακόμη και στο πρώτο παιχνίδι, όταν έχασε, η Τσέλσι έβγαλε μια ανωτερότητα. Είναι αναμφισβήτητα καλύτερη ομάδα, μπορεί να νικήσει και να προκριθεί από το ενανηντάλεπτο. Είναι ο κύριος στόχος όπως πάει η χρονιά η κατάκτηση αυτού του τροπαίου και απόψε αναμένουμε να “πνίξει” μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονσιπ.

Σημείο: Πρόκριση Τσέλσι στην κανονική διάρκεια στο 1.65 στον Μ.Ο. των εταιριών

footballholicscy team

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Παίζουμε πάντα υπεύθυνα, το στοίχημα είναι παιχνίδι.

FOLLOW US ON INSTAGRAM: https://www.instagram.com/footballholicscy/

LIKE OUR FACEBOOK PAGE: Footballholicscy

SUBSCRIBE ON OUR YOUTUBE CHANNEL: https://www.youtube.com/@footballholicscy?sub_confirmation=1

*Όσοι ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο site ή στο podcast μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στον λογαριασμό μας με προσωπικό μήνυμα στα social media page μας ή μέσω email στο footballholicscy@gmail.com

Comments are closed.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑